Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
10.02.2021
Spustili jsme nový eshop
Přávě jsme rozběhli nový eshop s motocykly a skútry námi prodávaných značek. číst celé
10.02.2021
Novinky
  Rozšíření nabídky o nové značky Představujeme novou českou značku pitbike, dětských MX speciálů a ATV.             JJM to jsou vysoce kvalitní ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
22.12.2018 Kutilství
Kutilství na zahradu patří
Není lepšího pocitu, než když si sami sťuknete na zahradě pergolu nebo manželce vyrobíte krmítko pro ptáčky. číst celé
21.12.2018 Turistika
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
20.12.2018 Zahradničení
Jak správně pěstovat tulipány
Základem úspěchu při pěstování tulipánů je vytrvat a nenechat se odradit počátečním neúspěchem. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

 

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě BRCars s.r.o., se sídlem U Skladiště 421, 400 01 Ústí nad Labem, IČ 22799184, zapsaná u Krajského soudu v Ústí nad Labem , oddíl C, vložka č.32193 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kutilství na zahradu patří
22.12.2018 Kutilství
Kutilství na zahradu patří
Není lepšího pocitu, než když si sami sťuknete na zahradě pergolu nebo manželce vyrobíte krmítko pro ptáčky. číst celé
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
21.12.2018 Turistika
10 důvodů, proč relaxovat chozením do přírody
Sestavili jsme pro vás důvody, proč by měl každý člověk, starající se o své zdraví, častěji vyrazit do přírody. číst celé
Jak správně pěstovat tulipány
Jak správně pěstovat tulipány
Základem úspěchu při pěstování tulipánů je vytrvat a nenechat se odradit počátečním neúspěchem. číst celé
Náhodně generovaný článek
19.12.2018 Kutilství
Náhodně generovaný článek
Sen plný problémy společné úhlem dosahoval 750 zaznamenáno tvar jakýsi do stavu. Argumenty ten učit trénovaly varování stejná disponují, do planetu te... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

U Skladiště 421

Ústí nad Labem, 400 01

Kontakty
Logo
Zákaznická podpora eshop moto-usti.cz
(Po-Pá, 8-17 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz